T-Mobile: februárová akcia - všetko za korunu

Tlačová správa:

Bratislava, 31. január 2006 ? Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., prináša všetkým zákazníkom, ktorí si aktivujú mesačný program Relax 60 alebo 55Viac, možnosť telefonovať a posielať SMS a MMS správy do všetkých sietí len za 1 Sk (bez DPH).

T-Mobile pripravil ďalšiu skvelú akciu pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktivovať si vybraný mesačný program. Každý zákazník, ktorí si do 28. februára aktivuje mesačný program Relax 60 alebo 55Viac, bude môcť počas troch mesiacov od aktivácie telefonovať, posielať SMS a MMS správy do všetkých sietí na Slovensku len za 1 Sk (bez DPH).

Cena 1 Sk (bez DPH) sa vzťahuje na jednu minútu hovoru, SMS alebo MMS správu

do ktorejkoľvek siete. Telefonovať a SMS-kovať za jednu korunu budú môcť zákazníci po vyčerpaní svojich voľných minút a SMS správ.

Táto špeciálna ponuka platí pri aktivácii mesačného programu 55Viac a Relax 60

s viazanosťou na 24 mesiacov a rovnako pri aktivácii programu Relax 60 so zvýhodneným mesačným paušálom a viazanosťou na 12 mesiacov.

Cena 1 Sk (bez DPH) platí na účastnícke čísla na Slovensku, nevzťahuje sa na volania a posielanie SMS a MMS správ z roamingu. Zvýhodnená cena hovorov a MMS správ do siete Orange Slovensko platí pre prvých 100 minút a 50 MMS správ, prevádzka nad danú úroveň bude spoplatnená podľa príslušného mesačného programu. Túto ponuku nie je možné kombinovať s ponukou "3 mesiace zadarmo" platnou do 15. februára 2006.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu