T-Mobile: Novoročná akcia - 3 mesiace zadarmo

Tlačová správa

Bratislava, 30. december 2005 ? Každý nový zákazník, ktorý si aktivuje mesačný

program Relax 60 alebo 55Viac, prvé tri mesačné poplatky neplatí.

T-Mobile prináša novým zákazníkom možnosť telefonovať tri mesiace úplne zadarmo.

Každý zákazník, ktorý si od 1. januára do 15. februára 2006 aktivuje mesačný program Relax 60 alebo 55Viac, nebude platiť prvé tri mesačné paušály.

Špeciálnu novoročnú ponuku môže využiť každý nový zákazník, ako aj Easy zákazník, ktorý sa rozhodne prejsť na vybraný mesačný program. Ponuka platí pri podpise Zmluvy o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov, resp. pri aktivácii programu Relax 60 bez kúpy akciového mobilného telefónu na 12 mesiacov.

T-Mobile teraz navyše ponúka všetkým zákazníkom mesačných programov možnosť bezplatne si aktivovať a počas jedného mesiaca aj bezplatne využívať vybrané dátové služby. Každý zákazník, ktorý si do konca roka 2006 aktivuje niektorú z dátových služieb Data Start, Data Standard alebo Data Nonstop, môže ju využívať bez aktivačného a prvého mesačného poplatku.

V januári má T-Mobile pre svojich zákazníkov naďalej aj špeciálnu MMS ponuku. Všetci zákazníci mesačných programov s aktivovanou službou Multimediálne správy MMS môžu až do 31. januára 2006 každý deň v čase od 6.00 do 18.00 hodiny posielať MMS správy do siete T-Mobile Slovensko len za 1 Sk (bez DPH). Táto ponuka platí navyše aj zo zahraničia zo siete ktoréhokoľvek roamingového partnera T-Mobilu.

Fony.sk:

Na aktualizácii akciovej ponuky T-Mobile pracujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu