T-Mobile: MMS za korunu a volací tón zadarmo

Tlačová správa:

MMS za korunu aj zo zahraničia a volací tón zadarmo

BRATISLAVA, 23. december 2005 ? Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., prináša všetkým zákazníkom mesačných programov novoročný darček - možnosť až do konca januára 2006 posielať Multimediálne správy MMS v čase od 6.00 do 18.00 hodiny iba za 1 Sk. Každý zákazník T-Mobilu si teraz navyše môže bezplatne stiahnuť novoročný volací tón ?All Right Now?.

Spoločnosť T-Mobile opäť prináša možnosť posielať MMS správy za korunu. Všetci zákazníci mesačných programov s aktivovanou službou Multimediálne správy MMS môžu od 25. decembra 2005 do 31. januára 2006 každý deň v čase od 6.00 do 18.00 hodiny posielať MMS správy do siete T-Mobile Slovensko len za 1 Sk (bez DPH). Táto ponuka platí aj pre odosielanie MMS správ na e-mail.

Zákazníci mesačných programov môžu MMS správy za 1 Sk (bez DPH) posielať navyše aj zo siete ktoréhokoľvek roamingového partnera T-Mobilu. Táto ponuka platí každý deň v čase od 6.00 do 18.00 hodiny slovenského času (SEČ).

S aktivovanou službou Multimediálne správy MMS môžu zákazníci zo svojho mobilného telefónu posielať fotografie, logá, šetriče displeja, zvukové záznamy, zvonenia alebo text s veľkosťou až 1 000 znakov (pozn. red.: Toto platí len v prípade Nokií, v ktorých je text obmedzený na 1 000 znakov na jednu stránku, avšak stránok môže byť viac. V prípade iných značiek je veľkosť textu podstatne väčšia, menšiu som pozoroval len u niektorých Samsungov).

Akciovú ponuku posielania MMS správ nie je možné kombinovať s doplnkovými službami MMS Darček, MMS Pohľadnica, MMS Pozadia a Osobný MMS album.

T-Mobile má navyše pre všetkých svojich zákazníkov, vrátane Easy, novoročný darček ? volací tón "All Right Now" úplne zadarmo. Každý zákazník si bezplatný volací tón môže do svojho mobilného telefónu stiahnuť jednoducho prostredníctvom SMS správy s textom VT 2006, odoslanej na číslo 12323.

Ponuka platí od 25. decembra 2005 do 31. januára 2006. Objednávacia SMS správa je spoplatňovaná ako štandardná SMS podľa užívateľského programu. Stiahnutím volacieho tónu sa aktivuje služba Volacie tóny s mesačným poplatkom 19 Sk (bez DPH) pre zákazníkov mesačných programov a 29 Sk (s DPH) pre Easy.

Volacie tóny prináša zákazníkom iba T-Mobile. Ich kompletnú ponuku je možné nájsť na www.volacietony.sk alebo na čísle 123 44.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu