T-Mobile: Ďalšia vianočná akcia - nekonečné hovory

Tlačová správa:

T-Mobile rozširuje vianočnú ponuku o nekonečné hovory na 2 roky

BRATISLAVA, 2. december 2005 ? Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., opäť rozširuje svoju vianočnú ponuku. Všetci zákazníci, ktorí si od 5. decembra 2005 aktivujú niektorý z vianočných programov 55 Viac, Relax 60 a vyššie, získajú možnosť Nekonečných hovorov na celé dva roky v sieti T-Mobile Slovensko.

T-Mobile ponúka svojim zákazníkom možnosť neobmedzených volaní v sieti T-Mobile Slovensko po dobu 2 rokov. Stačí, ak si zákazník aktivuje ku svojmu vianočnému programu jeden z dvoch balíčkov Nekonečných hovorov.

"Nekonečné hovory večer a víkend, umožňujú za mesačný poplatok iba 99 Sk (bez DPH) neobmedzené volania na zákaznícke čísla T-Mobile v pracovných dňoch v čase od 18.00 hod do 8.00 hod a počas celých víkendov, a to po dobu až 24 mesiacov.

Balíček "Nekonečné hovory deň" umožňuje bezplatné neobmedzené telefonovanie na zákaznícke čísla T-Mobile v pracovných dňoch od 8.00 hod do 18.00 hod. Za 399 Sk (bez DPH) mesačne tak všetci noví zákazníci, zákazníci migrujúci z predplatených programov Easy a zákazníci, ktorí opäť podpíšu dodatok ku zmluve na využívanie služieb na 24 mesiacov, získajú možnosť bezplatných hovorov počas dvoch rokov.

Obe možnosti nekonečných hovorov sú doplnením svetovej vianočnej ponuky T-Mobilu. Zákazníci tak aj pri využití tejto ponuky získajú bezplatné volania, posielanie SMS a MMS správ na tri vybrané čísla v sieti T-Mobile po celý rok, akciový mobilný telefón zo širokej ponuky podľa vlastného výberu a navyše CD Walkman Sony.

Vo vianočnej ponuke T-Mobilu tak zákazník môže využiť všetky ponúkané výhody naraz ? bezplatné telefonovanie na vybrané tri čísla počas celého dňa po dobu až 12 mesiacov, nekonečné hovory na všetky zákaznícke čísla T-Mobile na 2 roky, svetový darček a akciový telefón podľa vlastného výberu už od 1 Sk.

* Dĺžka bezplatných hovorov je obmedzené podľa zásad korektného využívania služby na 2000 min/mesiac.

** Akcia Nekonečné hovory platí po prečerpaní voľných minút.

*** Akcia na CD Walkman SONY platí do 31. decembra 2005, alebo do vyčerpania zásob. Vianočná ponuka platí do 31. decembra 2005.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu