T-Mobile: Akcia na Rýchly internet

T-Mobile od dnešného dňa začína túto službu predávať vo všetkých firemných predajniach spoločnosti, aj v tých, ktoré nie sú pokryté technológiou Flarion. Je pravdepodobné, že sa T-Mobile snaží zrýchliť tempo rozširovania pokrytia územia Slovenska touto unikátnou službou.

Ďalšiou novinkou je akcia, zníženie mesačného poplatku pri uzatvorení dohody o využívaní služby Rýchly internet na 24 mesiacov. Ak sa zákazník úpíše T-Mobile na dva roky, získa na šesť mesiacov Rýchly internet za 299 Sk (resp. 355,90 Sk s DPH) mesačne. Takáto šanca platí do konca roka 2005. Po uplynutí spomínaných 6 mesiacoch bude rok a pol zákazník platiť 999 Sk (resp. 1 189 Sk s DPH) mesačne.

Poslednou zmenou je zmiernenie počiatočných podmienok pri testovaní služby. Aktivačný poplatok za Rýchly internet bude zákazníkovi účtovaný až po týždni používania, prakticky však aktivačný poplatok za službu objaví v nasledujúcej faktúre. Teraz teda pri kúpe služby zaplatíte len akciovú cenu za modem, ktorý môžete do 7 dní bez udania dôvodu vrátiť.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu