Naozaj ste verní kvalitným informačným zdrojom?

Pri písaní recenzie Alcatelu E158 som sa utvrdil v tom, že si mnohé svetové servery vedia pekne navymýšľať a okopírovať neoverené fakty o čerstvých novinkách, len aby boli prvé s informáciami o nich. Alcatel E158 neponúka ani WAP, ani kalendár, ani EMS a dokonca nemá ani monochromatický displej! Je smutné, ako svetoznáme servery od seba opisujú klamstvá. Možno ich do toho núti aj situácia, keďže mnohým čitateľom nezáleží na kvalite informácií, ale na rýchlosti ich zverejnenia. Resp. si mnohí nepamätajú, kde tie informácie neboli kvalitné a vracajú sa na tieto servery znovu a znovu. A pritom ten, ešte horúci mobil, pekných pár mesiacov ani neuvidia na vlastné oči.

Pamätáte si, kde sú podávané informácie overené? Alebo čítate stále dookola tie isté noviny, časopisy, sledujete televízne spravodajstvo a internetové servery bez toho, aby ste rozmýšľali nad ich dôveryhodnosťou? Je lojalita k médiu, ktoré, aj keď len čiastočne alebo zriedkavo, ale predsa klame, správna?

Je podľa vás lepšie informovať čo najrýchlejšie, aj keď s klamstvami alebo minimom informácií, či si vždy radšej počkáte na overené info z vášho obľúbeného zdroja?

Nebudem zakladať na túto tému anketu, keďže nás, a verím, že aj vás, zaujímajú verbálne názory s myšlienkou a názorom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu