Telekom uvádza ÁNO L a ÁNO XL Biznis

V pondelok 3. júna štartuje predaj dvoch nových ÁNO paušálov určených zákazníkom, ktorí využívajú programy na IČO. Oproti štandardným verziám ponúknu viac dát.

Oba nové paušály budú obsahovať neobmedzené volania na Slovensku, do krajín EÚ, Lichtenštajnska, Nórska a Islandu. Oproti štandardným paušálom ponúknu Biznis verzie ÁNO L a ÁNO XL o 5 GB mesačne väčší objem dát. Teda 15 GB, resp. 25 GB pri programe XL.

Dvojica paušálov okrem volaní, SMS a dát bude obsahovať aj jeden (pri ÁNO L Biznis) resp. dva doplnkové balíky (ÁNO XL Biznis). Zákazník si môže vyberať a bezplatne meniť z nasledujúcej štvorice podľa vlastných preferencií:

- 50 minút, 50 SMS/MMS a 50 MB v Zóne Profi (zoznam krajín tu)

- ESET Mobile Security

- StreamOn

- Deezer

ÁNO L Biznis bude k dispozícii za 35 € mesačne s 24-mesačnou viazanosťou. Cena bez viazanosti je stanovená na 40 € mesačne. Ak sa však zákazník rozhodne kúpiť si ÁNO L Biznis bez viazanosti on-line, získa ho za 35 €. Pri ÁNO XL Biznis je štandardná cena 50 € a bez viazanosti 60 €. Aj tu sa dá získať paušál on-line lacnejšie, a to za 50 € mesačne.

Štandardné paušály majú mesačný poplatok 30 € (ÁNO L) a 40 € (ÁNO XL).

Ešte viac dát môžu zákazníci získať v skupine Magenta 1. K objemu 15 GB resp. 25 GB dát sa im totiž priráta ešte ďalších 5 GB mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Dominik 31.05.2019 - 14:53

trošku nespravodlivé balíčky :D za tú cenu by som čakal napríklad eset pre celé mesto na rok :D a nie dajú ti balíček za 5e/rok do toho, aj ten deezer, mne to funguje aj zadarmo ako zákazníkovi telekomu, keď som si to deaktivoval (neviem či nejaký bug alebo čo) ten streamon znie zaujímavo, ale aj tak, iba viac predražené ÁNO paušály podľa mňa..

Celá diskusia 1 príspevok