Hra: River Storm 3D

Recenzia Java hry Napínavá hra so simuláciou letu v bojovej helikoptére.

Qubic Games vám prostredníctvom Redboss.sk prináša vynikajúcu hru, v ktorej ovládate bojovú helikoptéru na ceste do cieľa. Z kabíny helikoptéry strieľate po rôznych cieľoch. Letová hladina je stála, pohybujete sa len vpred, vzad a do strán v dlhom riečnom koryte. Helikoptéra sa v hre snaží správať ako skutočná, preto k zastaveniu stroja nedôjde hneď, ale jej reakcie sú vždy spomalené.

Hlavnou ulohou každej úrovne je dostať sa do cieľa. Letíte vždy nad riekou s mnohými ramenami v dlhom kaňone. Niekedy je nutné zastaviť sa vo viacerých destináciách. Väčšina úrovní je počas dňa, natrafil som však aj na nočný let. Počas neho je nutné vyhýbať sa prekážkam a výhodné je strieľať po tankoch na brehu, nepriateľských lodiach aj helikoptérach. V ďalších úrovniach pribúda množstvo prekážok a objektov, ktoré na vašu helikoptéru útočia. Ja som sa dostal do piatej úrovne. Po každej som hru jednoducho uložil.

Hudba k hre je vybraná veľmi dobre. Opakujú sa dve skladby, avšak, nielen podľa mňa, mohli byť tieto ešte o čosi dlhšie. Nastaviť ale môžete aj hlasitosť hudby, prípadne ju úplne vypnúť. Pozastavenie hry uskutočníte pomocou mriežky.

Hru môžete zakúpiť prostredníctvom SMS-ky s textom JAVA 822 odoslanej na číslo 7009. Cena správy je 80 Sk vrátane DPH. V spätnej správe obdržíte WAP adresu pre stiahnutie hry. Viac info nájdete na wap.redboss.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 06.09.2005 - 00:00

Kuko: Len tak zo srandy by ma zaujimalo,ci to rozchodim na P800ke... neskusal si?

anonymous07.09.2005 - 02:41 Trvalý odkaz

Kuko: Len tak zo srandy by ma zaujimalo,ci to rozchodim na P800ke... neskusal si?

anonymous09.09.2005 - 15:04 Trvalý odkaz

Quo: ja v spv od tohto tyzna uskladnujem par hier a app v jave- su mensie ako app pre wm,takze mi to usetri miesto a kopa java hier dokaze dokonca svojou rychlostou,graficko strankou,zvukom...konkurovat aj hram pre wm. Skusim aj tuto hru ;)

anonymous15.09.2005 - 22:46 Trvalý odkaz

riso: ano,java hry su mensie a univerzalne. ich kvalita rastie..ako pri vsetkom.

Celá diskusia 4 príspevky