Realme prichádza do Európy

Čínska značka mobilných telefónov, ktorá produkuje smartfóny zamerané na dizajn, výbavu a dostupnú cenovku, ponúkne začiatkom júna v Európe 6,3'' novinku s duálnym fotoaparátom a 4045 mAh batériou.

Konkurencia v Európe dostane ďalšieho hráča. Trh smartfónov strednej triedy obohatí o svoje zariadenia čínska značka Realme, ktorá pôvodne patrila pod známe Oppo. Preto v týchto telefónoch pobeží nad operačným systémom Android používateľská nadstavba ColorOS.

Na európskej webovej stránke realme.com/eu už nájdeme informáciu, že prvým zariadením uvedeným oficiálne na európsky trh bude Realme 3 Pro.

Výrobca v Európe odštartuje ponuku so 6,3-palcovým androidom s natiahnutým Full HD+ displejom, malým výrezom na prednú 25 Mpix kameru a Snapdragonom 710. O dostatočne dlhú výdrž sa postará 4045 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Nebude chýbať nahrávanie super spomalených videí s 960 fps ani špeciálny nočný režim fotoaparátu.

Spustenie predaja je naplánované na 5. júna, cena najnižšej pamäťovej verzie so 4 GB RAM a 64 GB úložiskom začína od sumy 199 eur.

Na výber budú dve farby: modrá a fialová. Podrobnostiam o hardvérovej výbave sa budeme venovať v samostatnom článku.

Zdroj: realme.com/eu/

Diskusia k článku:

Začať diskusiu