Samsung Cloud ponúkne v základe už iba 5 GB bezplatné úložisko

Od 1. júna sa pre nové aktivácie účtu mení objem základného úložiska. Namiesto 15 GB budú mať používatelia k dispozícii bezplatne iba 5 GB.

Samsung ponúka svojim zákazníkom možnosť využívať Samsung Cloud pre synchronizáciu fotografií, videí, kontaktov, údajov kalendára, dát z aplikácií a podobne. Využijete ho aj na uloženie zálohy pre neskoršie obnovenie dát a nastavení. Či už na existujúcom alebo novom zariadení.

Až do 31. mája 2019 získate pri registrácii do konta Samsungu základné úložisko s bezplatným objemom 15 GB. Od 1. júna 2019 sa kapacita rapídne zníži na 5 GB. Samsung o zmenách informuje zákazníkov oznamom v časti Upozornenie na webovom rozhraní konta account.samsung.com.

Existujúcich používateľov Samsung Cloudu sa zmeny nedotknú. Naďalej budú mať k dispozícii 15 GB kapacitu. Menší úložný priestor dostanú iba tí, čo si vytvoria konto Samsung account od 1. júna.

Ceny za rozšírenie úložiska sa zatiaľ nemenia. Pokiaľ budete potrebovať bezplatný objem navýšiť, 50 GB mesačne vás bude stáť 0,99 eur, za 200 GB zaplatíte každý mesiac 2,99 eur.

Plán s rovnakým objemom i cenami ponúka aj Apple. Používatelia iCloudu majú navyše k dispozícii 2 TB úložisko za 9,99 eur mesačne.

Využívate Samsung Cloud a ste s ním spokojní? Budeme radi, ak sa o svoje skúsenosti podelíte v diskusii pod článkom.

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu