Na jeden záber: Asus ZenFone Max Pro (M2)

Prvý kontakt so 6,3-palcovým dual SIM androidom, ktorý láka silnou 5000 mAh batériou, samostatným slotom na microSD kartu a dostupnou cenovkou.

Asus ZenFone Max Pro (M2) má elegantný dizajn s lesklým povrchom, pripravte sa preto na časté čistenie odtlačkov. Hlavným plusom tohto cenovo dostupného smartfónu je 5000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Aj pri silnej záťaži by vám nala kapacita vydržať na celý deň používania.

Medzi kľúčové špecifikácie nami testovaného modelu patrí čipset Snapdragon 660, 6 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Záujemcov o dual SIM určite poteší, že výrobca nepoužil hybridný slot, ale microSD karta má vlastné miesto.

Zadný duálny fotoaparát tvorí hlavný 12 Mpix snímač od Sony s clonovým číslom f/1.8 a pomocný 5 Mpix snímač, ktorý poslúži pri portrétovom režime na rozostrenie pozadia. Videá zhotovíte aj v 4K, predná 13 Mpix kamera s LED bleskom zvládne Full HD. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe.

Pokiaľ vás tento model od Asusu láka a uvažujete nad jeho zakúpením, dávajte si pozor, akú verziu si v obchode objednáte. Výrobca predáva pod rovnakým názvom dva rôzne modely. Lacnejší ponúka iba HD rozlíšenie displeja a nižšiu kapacitu pamätí. Rozlíšite ich iba podľa kódového označenia. Viac sa dozviete z Rišovho videa.

Videorecenzia

Diskusia k článku:

Začať diskusiu