Apple sprístupnil aktualizáciu iOS 12.3

Okrem bežných opráv nahlásených chýb a drobných zmien priniesla aktualizácia podporu pre televízory so štandardom Airplay 2 a vynovenú aplikáciu Apple TV.

AirPlay 2 teraz podprouje zdieľanie fotiek, videí, hudby a ďalšieho obsahu zo zariadení s iOS priamo do smart TV s podporou AirPlay 2. Pozn. redakcie: Update s podporou AirPlay 2 má prísť na tohtoročný modelový rad smart TV od Samsungu a vybrané modely roku 2018.

Možnosť prehrávania filmov a seriálov je už súčasťou návrhov hlasovej asistentky Siri. Inteligentné návrhy sú spracované priamo na zariadení, takže sa nemusíte obávať šírenia osobných informácií.

Aplikácia Apple TV dostala nový dizajn. S ďalšími šiestimi členmi rodiny môžete zdieľať predplatené stanice bez nutnosti inštalácie nových apiek, vytvárania účtov a hesiel. V katalógu pre zakúpenie alebo zapožičanie obsahu nájdete viac než 100-tisíc filmov a najväčšiu zbierku titulov v 4K HDR.

Apple TV inteligentne navrhuje na prehrávanie najvhodnejšie zariadenie vo vašom okolí podporujúce štandard AirPlay 2.

Kompletné informácie o aktualizáciách systému iOS 12 a jeho ďalších verziách nájdete v slovenčine na stránke support.apple.com/sk.

Operačný systém by mal update iPhonu alebo iPadu ponúknuť automaticky, prípadne ho môžete vyhľadať po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu