Adobe Premiere Rush dostupný pre rad Samsung Galaxy S10

Video editor z dielne známeho tvorcu kvalitných softvérov je už v Google Play dostupný na stiahnutie. Zatiaľ iba pre trojicu tohtoročných noviniek Samsungu série S10.

Počas februárovej konferencie, pri uvedení nových smartfónov, prezentoval Samsung aj video editor Adobe Premiere Rush, ktorý mal byť prednostne dostupný práve na trojicu noviniek radu Galaxy S10.

Po takmer troch mesiacoch a beta testovaní je aplikácie dostupná na stiahnutie v obchode Google Play na vyskúšanie, kým bude sprístupnená širokej verejnosti. Keďže ide o softvér vo vývoji, pri aplikácii je upozornenie na možnú nestabilitu.

Adobe Premiere Rush — Video Editor je nástroj na rýchle a jednoduché vytváranie, upravovanie a zdieľanie videí na sociálne siete (Instagram, Facebook, YouTube) priamo z prostredia aplikácie. Môžete strihať klipy, upravovať zvuk, vylepšeovať farby, pridávať efekty, prechody medzi scénami a podobne.

Využiť môžete niektorú zo vstavaných šablón, prípadne si prezerať stovku ďalších dostupných na Adobe Stock. Umelá inteligencia Adobe Sensei pomôže pri vyvážení zvuku a redukcii šumu.

Vaše výtvory budú uložené v cloude, a tak k nim budete mať prístup odkiaľkoľvek, či už z iného mobilného zariadenia alebo počítača.

Aplikáciu Adobe Premiere Rush — Video Editor si bezplatne stiahnete z Google Play, za platené doplnky si Adobe vypýta 10,99 eur za položku.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Filip 14.05.2019 - 10:33

Platí aj pre Note 8, Note 9, S9 :)

Lenka Ivančíková14.05.2019 - 11:04 Trvalý odkaz

mne to na Note 9 nepovolilo stiahnut.

Miro14.05.2019 - 11:35 Trvalý odkaz

Zaujímavé, mne na Note8 Telekom verzia stiahlo aj nainštalovalo bez problémov.

Filip14.05.2019 - 18:43 Trvalý odkaz

Všetky uvedene verzie mám a funguje to bezproblémovo.

Celá diskusia 4 príspevky