Asus Zenfone 6 dostane Snapdragon 855 aj 3,5 mm jack

Výrobca na svojom Twitter účte prezradil nielen dátum uvedenia nového smartfónu, ale aj jeho kľúčové vlastnosti. Tešiť sa môžeme na samostatný slot pre microSD kartu aj výkonný procesor.

Novinka Asus Zenfone 6 bude mať premiéru 16. mája 2019 v španielskej Valencii a živý prenos odštartuje o 20:00 nášho času. Na predstavenie láka výrobca na svojom YouTube krátkym videom pohľadom do minulosti radu Zenfone a sloganom revolúcia prichádza. Na Twitteri Asus pri postoch o ZenFone 6 uvádza hashtag #DefyOrdinary.

Čo také revolučné a neobyčajné Asus ukáže, sa dozvieme až o pár dní, no už dnes vieme aspoň niektoré vlastnosti, ktoré pripravovaný telefón ponúkne.

Asus na Twitter účte prezradil, že Zenfone 6 prinesie výkonný čipset Snapdragon 855, trojicu slotov - dva pre nanoSIM a samostatný pre microSD kartu a chýbať nebude 3,5 mm jack ani informačmá LED dióda. V pravej bočnej stene sa bude nachádzať tlačidlo nazvané Smart Key.

Neoficiálne sa hovorí o duálnom 48 Mpix fotoaparáte, 5000 mAh batérii a Full HD+ rozlíšení. Uhlopriečku displeja zatiaľ nepoznáme, mala by však byť bez výrezu. Kompletné a oficiálne informácie vám prinesieme po uvedení novinky v tradičnom základnom infe.

Zdroj: twitter.com/ASUS

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 11.05.2019 - 12:27

To vyzerá na zaujímavo namixovaný kokteil. Nie je zvykom, aby fon s S855 mal silnú batériu (5000 mAh), samostatný slot na microSD, 3.5mm Jack. Čítačka v displeji začína byť štandard. Otázny bude predný 'pop-up' foťák.

martinwsm14.05.2019 - 00:34 Trvalý odkaz

No mozno vymenim moj Asus Zenfone 3 zoom..aj ked som s nim max spokojny.

Celá diskusia 2 príspevky