IIHF 2019: Mobilná aplikácia pre Majstrovstvá sveta v hokeji

Oficiálna mobilná aplikácia MS v hokeji bude patriť k povinnej výbave každého fanúšika. Ponúkne všetky informácie na jednom mieste a na góly upozorní cez notifikácie.

Majstrovstvá sveta v hokeji sa začínajú už tento týždeň. Tento rok sa hrá v Bratislave a Košiciach, medzi 10. a 26. májom 2019 tak o šampionáte budú počuť aj tí, ktorých puk, ľad a hokejky príliš nezaujímajú.

Skalní fanúšikovia naopak vyžadujú detailný výsledkový servis a všetky informácie na dostah ruky. Už pravidelne im ho zabezpečí oficiálna aplikácia IIHF pre Android a iOS.

Základná obrazovka ponúkne prehľad zápasov pre každý hrací deň, po rozkliknutí stretnutia sa objavia detailné štatistiky, zostavy a ďalšie informácie.

Zrejme najdôležitejším tlačidlom bude zvonček vpravo hore, ktorý aktivuje doručovanie notifikácií pri góloch, výlúčeniach alebo začiatkoch a koncoch zápasov.

Pokiaľ však fandíte len jednému tímu, zvonček nemusíte zapínať pri každom stretnutí. Slovákov či ktorúkoľvek inú krajinu si namiesto toho môžete zvoliť ako hlavnú reprezentáciu v položke Môj tím.

Tú nájdete v karte vľavo, hneď nad priebežnými tabuľkami oboch skupín a komplenými turnajovými štatistikami.

Pre anglicky hovoriacich fanúšikov sú na jeden dotyk prsta dostupné tiež aktuálne správy a po nainštalovaní poslednej aktualizácie aj podcasty The Totally Ice Hockey Show.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu