Samsung Galaxy Fit e na Slovensku

V slovenských obchodoch odštartoval predaj lacného vodeodoného a ľahkého fitnes náramku. Automaticky sleduje vaše aktivity a spárujete ho s operačným systémom Android a iOS.

Samsung Galaxy Fit je určený športovým nadšencom, ktorým stačia základné funkcie a hľadajú cenovo dostupné zariadenie. Vďaka tenkému a ľahkému telu by ste o ňom na ruke ani nemali vedieť.

Náramok začne automaticky sledovať vašu aktivitu, keď sa venujete chôdzi, behu, veslovaniu alebo začnete iné dynamické cvičenie. V aplikácii Samsung Health môžete ručne vybrať niektorú z viac než 90 rôznych aktivít.

Vďaka analýze spánku a inteligentnému zvládaniu stresu môžete sledovať vašu telesnú i duševnú pohodu. Náramok zobrazuje upozornenia a správy zo spárovaného smartfónu. V menu nájdete widget zobrazujúci synchronizované informácie napr. budíky, kalendár alebo predpoveď počasia.

Náramok je vodeodolný, takže si ho môžete ponechať na ruke, keď idete do sprchy alebo do bazénu. Kompletné špecifikácie sme vám priniesli v článku Samsung Galaxy Fit a Fit e: športové náramky pre android aj iPhone.

Náramok Samsung Galaxy Fit e je k dispozícii v čiernej, bielej a žltej farbe za odporúčanú cenu 39 €. Kedy sa začne u nás predávať aj vybavenejší súrodenec Galaxy Fit zatiaľ netušíme.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu