Ideš na pivo: sprievodca krčmami a reštauráciami vo vašom okolí

Ak patríte k milovníkom zlatistého moku, vyskúšajte aplikáciu určenú pre Android a iOS, ktorá aktuálne združuje približne 4500 pubov, krčiem a reštaurácií po celom Slovensku. Na jednom mieste tak získate podrobné informácie o podniku, ponuke a novinkách aj s možnosťou rezervácie miesta.

Za mobilnou aplikáciou stojí Plzeňský Prazdroj Slovensko. Aj keď firma, samozrejme, chce propagovať najmä svoje výrobky, v pivnej ponuke každého podniku sú uvedené aj pivá iných výrobcov.

Pokiaľ sa nachádzate v meste, kde nemáte zmapovanú ponuku reštaurácií a pubov, a netušíte, kam sa večer s kamarátmi vybrať na dobré pivo, určite oceníte recenzie návštevníkov. Filtrovať prevádzky môžete nielen podľa značiek piva, cenovej kategórie, výhod, ktoré ponúka ( Wi-Fi, platba kartou, stravnými lístkami, parkovanie, terasa), ale aj podľa konceptu podniku. Či ide o Kozlovňu, Plzeňku, Šariš pub a podobne.

Zobrazenie na mape vám ukáže prevádzky v okolí spolu s informáciami o vzdialenosti, otváracích hodinách, hodnotení a kontakte. Ťuknutím na Rezervovať stôl si telefonicky rýchlo a jednoducho dohodnete čas a počet potrebných miest.

Po prihlásení sa cez Facebook alebo vytvorení nového profilu, budete dostávať push notifikácie o výhodných ponukách podnikov vo vašom okolí. Do aplikácie sa postupne budú zaraďovať ďalšie krčmy a reštaurácie zo všetkých regiónov Slovenska, ktoré okrem iných ponúkajú niektoré z pív Plzeňského Prazdroja Slovensko.

V budúcnosti má pribudnúť aj prehľad malých bufetov či krčmičiek, ktoré sú určené lyžiarom, cyklistom či vodákom a bývajú otvorené len v niektorých častiach roka.

Aplikácia Ideš na pivo je bezplatne dostupná pre zariadenia s Androidom a iOS v obchodoch Google Play a App Store.

Diskusia k článku:

funboy 29.04.2019 - 16:26

Ideš :-) http://beerstation.sk/

Celá diskusia 1 príspevok