Orange: Huawei P30 Lite v akciovej ponuke

Lite verzia tohtoročnej série Huawei P30 zatiaľ nebola pre slovenský trh oficiálne oznámená, no Orange už novinku zaradil do svojho portfólia dotovaných zariadení. Vieme tak ceny, za ktoré sa bude P30 Lite predávať.

Je to zvláštna situácia. Výrobca na Slovensko Huawei P30 Lite oficiálne neuviedol, ale niektoré slovenské internetové obchody ho už predávajú aj s darčekom. Bežne si ho môžete kúpiť v susedných Čechách, nájdeme ho aj na slovenskom webe Huawei a teraz sa objavil v ponuke zariadení Orangeu.

Vyzerá to, že tentoraz výrobca stavil na tiché uvedenie bez zverejnenia tlačovej správy. Kompletné špecifikácie sme vám priniesli už pred mesiacom a nájdete ich v základnom infe.

Medzi tie kľúčové patrí 6,15-palcový displej s pomerom strán 19,5:9, Full HD+ rozlíšením 1080 x 2312 bodov a malým výrezom na prednú 24 Mpix kameru. Čipset Kirin 710 dopĺňa 4 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Lákadlom je trojitý zadný fotoaparát. Hlavný dostal 48 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8, no poteší aj 8 Mpix širokouhlý fotoaparát. Tretí s 2 Mpix rozlíšením je len pomocný a poslúži na rozostrenie pozadia.

Huawei P30 Lite ponúka Orange v bielej a čiernej farbe a dual SIM verzii. Zatiaľ si ho reálne nekúpite, niektoré slovenské obchody očakávajú naskladnenie 30. apríla. Cena k 20-eurovému paušálu je u operátora stanovená na 270 eur, cena v hotovosti je určená na 360 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu