Honor 8S by mal dostať 5,7'' HD+ displej a Helio A22

Modelový rad S od Honoru patrí medzi najlacnejšie v portfóliu čínskeho výrobcu. Pripravovaná novinka zrejme dostane moderný displej s malým výrezom na prednú kameru a hardvérovú výbavu určenú nenáročným používateľom.

Séria s prívlastkom "S" v názve je známa nízkou cenou. Predchodca Honor 7S štartoval na Slovensku s cenovkou 109 eur, aktuálne sa predáva za necelých 100 eur. Dá sa preto očakávať, že ani pripravovaný nástupca Honor 8S nebude oveľa dražší.

obr: winfuture.de

Nemecký portál winfuture.de je známy uverejňovaním uniknutých informácií o nepredstavených zariadeniach, ktoré sa zvyčajne neskôr potvrdili. Honor 8S by tak mohol dostať 5,71-palcový HD+ displej s rozlíšením 720 x 1520 bodov, čipset Helio A22, 3 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB úložisko.

obr: winfuture.de

Na zverejnených neoficiálnych fotografiách vidno vzadu iba jeden objektív fotoaparátu, za ktorým sa má ukrývať 13 Mpix snímač. V malom výreze displeja by mohla byť 5 Mpix kamera. Očakáva sa, že novinka dostane operačný systém Android 9 Pie s používateľskou nadstavbou EMUI 9. V dolnej stene zrejme nájdeme len starší microUSB konektor, cez ktorý sa bude dobájať batéria s 3020 mAh kapacitou.

Honor 8S s plastovou konštrukciou by mal byť na výber v troch farebných verziách: čiernej, zlatej a modrej. Cenu a oficiálne špecifikácie sa dozvieme v čase uvedenia. Dátum predsatvenia zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu