Na jeden záber: Honor 8X

Tento 6,5-palcový dual SIM android s dobrou výdržou na jedno nabitie sa často objavuje v hľadáčiku záujemncov o smartfón s veľkým displejom a dostupnou cenovkou. Pokiaľ nad ním uvažujete, z videorecenzie sa dozviete všetko dôležité.

Honor 8X nie je žiadna horúca novinka, na slovenskom trhu sa objavil v októbri minulého roka, no stále patrí medzi obľúbené modely. Ponúka 6,5'' natiahnutý displej s Full HD+ rozlíšením a čipset Kirin 710 doplnený o technológiu GPU Turbo, ktorá pomáha udržať dostatočný výkon aj pri hraní graficky náročných hier.

Mnohých určite poteší, že má tri samostatné sloty, ide tak o plnohodnotný dual SIM. Naraz môžete mať vložené dve nano SIM a jednu microSD kartu. Zadný duálny fotoaparát tvorí hlavný 20 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8 a pomocný s 2 Mpix rozlíšením, ktorý poslúži na rozmazanie pozadia. Fanúšikov selfie poteší predná 16 Mpix kamera.

Názov recenzie Honor 8X - veľký displej, silná batéria napovedá, že plusom Honoru 8X je dlhá výdrž na jedno nabitie, za ktorú vďačí 3750 mAh batérii s dobrou správou energie.

Zamrzí chýbajúca podpora pre rýchle nabíjanie a starší microUSB konektor. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu