Energy Ring - Stav batérie pre Samsung Galaxy S10, S10+ a S10e

Krúžok okolo otvoru pre predný fotoaparát môže znázorňovať zostávajúci objem energie v batérii. Priradíte mu ľubovoľnú farbu.

Trendové displeje s výrezmi pre predné kamery majú umožňovať čo najefektívnejšie využitie prednej strany obrazovky. Inými slovami, prinášajú čo najväčšie uhlopriečky v čo najkompaktnejšom tele smartfónu.

Androidy ale úplne hore zobrazujú aj ikony notifikácií, stav signálu, hodiny a aktivitu Wi-Fi siete. Miesta teda nie je nazvyš a často si to odnáša ukazovateľ zostávajúcej energie v batérii.

Na nových Samsungoch Galaxy S10, S10+ a S10e, podobne ako na iPhonoch X a novších, uvidíte presnú hodnotu v percentách až po stiahnutí hornej lišty. Našťastie, staré zobrazenie sa dá opäť aktivovať v Nastaveniach -> karte Oznámenia -> Stavový riadok.

Kreatívni vývojári ale prichádzajú s ďalšími riešeniami. Aplikácia Energy Ring na to využíva často diskutované laserom vyrezané otvory pre fotoaparát v displejoch nových najvybavenejších Samsungov. Funguje na Galaxy S10 a S10e s jedným, aj S10+ s dvojicou fotoaparátov.

Zostávajúca energia v batérii je reprezentovaná kruhom okolo fotoaparátu. 100 % bude značiť plný ovál, 50 % polovičný atď. Hrúbku, farbu alebo spôsob animácie pri nabíjaní si môžete nastaviť.

Energy Ring si po stiahnutí z Google Play vypýta potrebné povolenia pre svoje vykresľovanie nad ostatnými aplikáciami, nie je sa však čoho báť.

Ak sa vám kruh nebude páčiť, môžete ho opäť vypnúť alebo skryť pri fullscreen aplikáciách, napríklad v hrách.

Nedávno sme vám tiež priniesli výber tapiet špeciálne pre trojicu kórejských noviniek. Nájdete ho pod názvom Zábavné tapety využívajúce otvory predných fotoaparátov Galaxy S10.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu