Orange spustil predaj dátových balíkov eKasa Internet

Orange obohatil portfólio služieb o tri dátové balíky určených podnikateľom, ktorí musia svoje registračné pokladnice pripojiť na online systém Finančnej správy.

Nová povinnosť sa dotýka všetkých podnikateľov a živnostníkov, ktorí vo svojich prevádzkach využívajú registračné pokladnice. Napojenie na online systém Finančnej správy známy ako eKasa je povinné od 1. júla 2019, no už od apríla začalo trojmesačné prípravné obdobie.

Pomocnú ruku podalo podnikateľom už vo februári O2, začiatkom apríla sprístupnil vlastné riešenie Telekom, a teraz sa pridáva už aj Orange.

Podnikatelia budú mať na výber tri balíky s rôznym objemom predplatených dát 100 MB, 200 MB alebo 600 MB, rýchlosť zavisí od pokrytia (2G, 3G, 4G). Po ich vyčerpaní sa prenosová rýchlosť zníži na 128 kbit/s. To však stále umožní odosielanie pokladničných dokladov do systému eKasa.

Najnižší balík eKasa Internet 100 za 3 € mesačne je vhodným riešením pre základné pokladne, teda najmä pre živnostníkov a malé prevádzky, eKasa Internet 200 stojí mesačne 4 € a uspokojí väčšie obchodné prevádzky. Najvyšší balík eKasa Internet 600 s mesačným poplatkom 6 €, je podľa Orangeu ideálny pre softvérové pokladne (POS cloudové riešenie a prístupy). Pozn. redakcie: pri napojení pokladnice sedem dní v týždni 24 hodín denne by sa mala mesačná spotreba dát pohybovať okolo 200 MB.

Všetky balíky sú dostupné bez viazanosti a bez vstupných poplatkov. Zákazník si k internetovému paušálu môže vybrať z dvoch Wi-Fi routrov, k dispozícii je Huawei E5573CS (1,7 € mesačne alebo jednorazovo 39 €) alebo Huawei B311s (3 € mesačne, alebo jednorazovo za 70 €).

Pre službu eKasa je, možné využiť nielen mobilné, ale aj akékoľvek fixné pripojenie od Orangeu. Či už Internet na optike, Domáci či Firemný 4G internet alebo DSL internet.

Pokiaľ by mal podnikateľ záujem o zakúpenie komplexného riešenia vrátane registračnej pokladnice, Orange mu vie pomôcť aj v tejto oblasti.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j 09.04.2019 - 09:32

nie sú tie ceny na OR trochu nízke?

Celá diskusia 1 príspevok