Orange: Samsung Galaxy A40, Galaxy A50 a Motorola Moto G7 Power v ponuke

Ponuka dotovaných zariadení Orangeu sa rozrástla o ďalšie cenovo dostupné novinky. Fanúšikov dual SIM verzií poteší, že aj u oranžového operátora majú všetky tri androidy sloty na dve SIM karty.

Samsung Galaxy A40 a Samsung Galaxy A50 patria do tohtoročnej série A, ktorá chce za priaznivú cenu ponúknuť moderný dizajn a funkcie prémiových modelov. Obidve novinky majú Super AMOLED displej s pomerom strán 19,5:9 a Full HD+ rozlíšením natiahnutý do strán na maximum. V malom výreze sa ukrýva predná 25 Mpix kamera. Spája ich 4 GB operačná pamäť RAM, USB-C konektor a operačný systém Android 9 Pie s používateľskou nadstavbou One UI.

Samsung Galaxy A40

Zvyšné parametre už majú odlišné. Galaxy A40 dostal 5,9'' uhlopriečku, 64 GB úložisko, 3100 mAh batériu a čítačku odtlačkov na zadnej stene. Duálny fotoaparát tvorí hlavný 16-megapixelový snímač doplnený pomocným s 5 Mpix rozlíšením. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Galaxy A50 sa pýši trojitým fotoaparátom, kde okrem 25 Mpix hlavného a 5 Mpix pomocného nájdeme aj širokouhlý s 8 Mpix rozlíšením. Vnútorné úložisko sa rozrástlo na 128 GB, batéria poteší 4000 mAh kapacitou. Všetko podstatné o hadrvérovej výbave nájdete v samostatnom článku.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A40 je v Orangei dostupný v bielej a čiernej farbe, cena k 20-eurovému paušálu je stanovená na 180 eur. Väčší a vybavenejší Galaxy A50 kúpite k rovnako drahému programu za 270 eur, vyberať môžete medzi čiernou a modrou farbou. Čierny odtieň ponúka pri dopade svetla zaujímavé dúhové efekty.

Silnou stránkou novinky tohtoročného radu Moto G7 je silná 5000 mAh batéria s podporou rýchleho 18 W nabíjania. Motorola Moto G7 Power láka aj na dostupnú cenovku a natiahnutý 6,2-palcový displej s výrezom na prednú kameru.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí HD+ rozlíšenie displeja, čipset Snapdragon 632, 4 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko a nechýba USB-C konektor. Čítačku odtlačkov nájdeme vzadu spolu s 12 Mpix fotoaparátom. Podrobnosti o výbave hľadajte v článku Základné info: Motorola Moto G7 Power.

Moto G7 Power kúpite v Orangei v čiernej farbe už od jedného eura. K paušálu Go 20 € si pripravte 135 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu