Apple vydal aktualizáciu iOS 12.2

Nová verzia iOS prináša množstvo noviniek a vylepšení. Okrem tradičných opráv chýb pribudli štyri animoji, podpora pre druhú generáciu AirPods a vylepšenia sa dočkali AirPlay, Safari aj Apple Music.

Krátko po pondelokvom evente, na ktorom Apple uviedol nové služby Apple Card, News+ a TV+, sprístupnil aktualizáciu iOS na verziu 12.2.

Medzi hlavné novinky patrí štvorica animoji žirafa, žralok, diviak a sova, AirPlay bolo vylepšené o rýchly prístup k ovládaniu televízora z Ovládacieho centra a zamknutej obrazovky, a v sekcii Čas pred obrazovkou si môžete nastaviť rozvrh pre odpočinok na každý deň v týždni samostatne.

Prehlidač Safari vás už automaticky upozorní na nezašifrované webové stránky a v Apple Music pribudli nové návrhy od redaktorov na zaujímavý hudobný obsah.

Bola vylepšená kvalita audio nahrávok v aplikácii Správy, v Nastaveniach by ste už mali nájsť informáciu o zostávajúcej dĺžke záručnej doby pre vaše zariadenie a vyriešili sa problémy s Diktafónom. Kompletný zoznam noviniek a opravených chýb nájdete na našich screenoch.

Pre iPad Pro 10.5 má inštalačný balíček veľkosť 2,44 GB, preto na jeho stiahnutie odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. Systém by mal update ponúknuť automaticky, prípadne ho môžete vyhľadať po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu