Fitbit má štvoricu noviniek. Nechýba detský smart náramok

Výrobca rozšíril portfólio inteligentných hodiniek a náramkov o modely Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire HR a Fitbit Ace 2 určený deťom od šiestich rokov.

Štyri novinky v rôznych cenových reláciách sú určené používateľom, ktorí chcú monitorovať svoje fyzické aktivity a porovnávať svoje dosiahnuté ciele s ostatnými v komunite.

Zariadenia značky Fitbit sú známe aj slovenským zákazníkom a lákajú na jednoduchý dizajn a dostupnú cenovku. Zo širokej ponuky si vyberie náročný používateľ aj ten, ktorému stačia iba základné funkcie.

Fitbit Versa Lite Edition vychádzajú z modelu Fitbit Versa. Ponúka známe funkcie, medzi ktoré patrí zaznamenávanie aktivity, kontinuálne meranie srdcového tepu, monitorovanie spánku, výber z viac než 15 športových režimov a nechýba notofikácia udalostí z prepojeného smartfónu. Po pripojení telefónu môžete využiť jeho GPS k zaznamenávaniu trasy. Novinka sľubuje 4-dňovú výdrž na jedno nabitie a nebojí sa ani vody.

Fitbit Versa Lite Edition budú na slovenskom trhu dostupné za odporúčanú cenu 159,90 eur. Na výber bude viacero faberných verzií: White, Lilac, Mulberry a Marina Blue.

Fitbit Inspire HR sú v portfóliu výrobcu najdostupnejším smart náramkom s funkciou nepretržitého merania srdcového tepu. Za cenu 99,95 eur ponúkajú automatické zaznamenávanie aktivity, monitoring spánku, viac než 15 športových režimov, pripojenie k GPS telefónu a sprievodcu dychovým cvičením.

Nechýbajú notifikácie zo spárovaného telefónu, odolnosť voči ošplechnutiu vodou a batéria by mala na jedno nabitie zaistiť až 5-dňovú výdrž. Na výber budú v prevedení Black, Lilac a Black and White.

Lacnejšej verzii Fitbit Inspire s cenovkou 69,95 eur a vo farbe Black alebo Sangria chýba snímanie tepu srdca.

Fitbit Ace 2 je druhá generácia inteligentného náramka určeného deťom od 6 rokov. Má pomáhať bojovať s klesajúcim pohybom detí a motivovať ich k zdravým aktivitám. Pribudla vodeodolnosť a odolný remienok s puzdrom, ktorý chráni zariadeniev priebehu celodenného nosenia. Interaktívne ciferníky so zábavnými výzvami lákajú deti k pohybu.

Dieťa si môže v mobilnej aplikácii Fitbit vytvoriť vlastný farebný avatar a profilový obrázok. Rodičia majú vďaka účtu Fitbit Family prehľad o aktivite ratolestí a môžu ich účet spravovať. Náramok Ace 2 bude dostupný začiatkom leta za cenu 69,95 eur vo farebnom provedení Watermelon/Teal alebo Night Sky/Neon Yellow.

Fitbit Versa Lite Edition, Inspire HR a Inspire kúpite na Slovensku u vybraných prodejcov na prelome marca / apríla 2019. Pre všetky produkty budú k dispozícii výmenné remienky z rôznych materiálov.

Aplikácia Fitbit pre mobilné telefóny sa už čoskoro dočká aktualizácie. Prinesie nový dizajn, rýchlejší prístup k informáciám o kondícii, zdraví, nameraným dátam, novému obsahu a zjednoduší prepojenie s ostatnými používateľmi v rámci Fitbit komunity.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu