Samsung Galaxy A90 môže dostať čítačku odtlačkov v displeji a výsuvnú selfie kameru

Pripravovaný smartfón sa objavil na stránke amerického Samsungu. Svojim výkonom by mal vyniknúť v hrách. Špekuluje sa o silnej batérii, výsuvnej prednej kamere a čítačke odtlačkov v displeji.

Vyzerá to tak, že rad Galaxy A dostane v blízkej budúcnosti nový prírastok. Aspoň to naznačuje americký web Samsungu, ktorý zverejnil názov smartfónu v súvislosti s propagáciou novej mobilnej hry Asphalt 9 Legends, kde sú okrem neho zmienené ďalšie top modely výrobcu. To naznačuje vysoký výkon, ktorým by mala novinka vyniknúť pri hraní hier.

obr: trendingleaks.com

Okrem toho sa na internete objavilo aj niekoľko renderov s konceptom dizajnu. Ukazujú výsuvnú prednú kameru, podobne, ako napríklad pri Vivo V15. Vďaka tomu by sme sa mali dočkať displeja s tenkým rámom bez výrezu.

Vzadu sa očakáva trojica fotoaparátov, doplnená o LED blesk. Snímač odtlačkov prstov by sa mal presunúť pod displej, ako v prípade nového Galaxy S10.

V súvislosti s vysokým výkonom sa spomína aj silná batéria, ktorá by mala vystačiť na časté hranie hier. Informácie však treba brať s rezervou, pretože výrobca okrem názvu nič nepotvrdil. Na oficiálne detaily si zrejme ešte počkáme.

Zdroj: gsmarena.com, trendingleaks.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu