Na jeden záber: Honor 10 Lite

Tento dual SIM android ničím výrazným neprekvapí, napriek tomu si môže nájsť dostatok fanúšikov, ktorí ocenia pekný dizajn, moderný displej s malým výrezom a slušnú výdrž na jedno nabitie.

Kolega Matej, ktorý tento cenovo dostupný android testoval, v recenzii pochválil solídnu konštrukciu v zaujímavom farebnom prevedení, iba minimálny výrez v natiahnutim 6,2-palcovom displeji aj prítomnosť odomykania telefónu tvárou. Nechýba ani čítačka odtlačkov umiestnená vzadu.

Najväčším prekvapením zrejme bola slídna dvojdňová výdrž na jedno nabitie bez nejakých obmedzovaní, ktoré by ste možno od 3400 mAh batérie nečakali. Vďačí za to prísnej energetickej politike systému, ktorá ale mala za následok príliš agresívne vypínanie aplikácií bežiacich na pozadí.

Medzi kľúčové špecifikácie Honoru 10 Lite patrí čipset Kirin 710, 3 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko s hybridným slotom na microSD kartu a duálny 13 Mpix fotoaparát. Skúšobné snímky a videá hľadajte v článku Takto fotí Honor 10 Lite, kompletné informácie o výbave sa dočítate základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu