Záujem o nové modely Galaxy S10 je oproti minulému roku dvojnásobný

Samsung sa pochválil historickým úspechom. Jubilejná séria Galaxy S10 sa teší veľkému záujmu zákazníkov a dopyt je oproti radu Galaxy S9 dvakrát tak vyšší.

Už v piatok 8. 3. odštartuje oficiálny predaj tohtoročných noviniek, ktoré mali premiéru 20. februára. Predobjednávky trojice smartfónov ukázali, že je o nové smartfóny vysoký záujem.

Ako výrobca prezradil vo svojej tlačovej správe, počet zákazníkov, ktorí si do dnešného dňa niektorý smartfón radu Galaxy S10 predobjednali, je v porovnaní s minuloročným modelom Galaxy S9 viac než dvojnásobný. Presné čísla neuviedol.

Najväčší záujem je o variant Galaxy S10+ so 128 GB vnútornou pamäťou, z farieb vedie klasická čierna nasledovaná zelenou a bielou. Výborne sa predávajú aj vyššie pamäťové verzie s kapacitou 512 GB alebo 1 TB, ktoré tvoria viac než pätinu z celkového počtu predobjednávok. Zákazníci tak potvrdili očakávaný trend väčších displejov a pamätí.

Rekordnému záujmu zrejme napomáha aj práve prebiehajúca akcia. K najvyšším modelom Galaxy S10 a Galaxy S10+ získa zákazník v rámci predobjednávky uskutočnenej do 7. marca bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds v hodnote 149 eur.

Predobjednávky spustili aj naši mobilní operátori. Horúcu novinku tak môžete získať k vybranému paušálu s dotovanou cenovkou.

Trojicu nových prémiových smartfónov spája dizajn, natiahnutý AMOLED displej s otvorom na prednú kameru, výkonný čipset Exynos 9820 a kvalitný fotoaparát s optickou stabilizáciou a premenlivou clonou f/1.5 a f/2.4. Vyššie verzie Galaxy S10 a S10+ sa pýšia trojitým zadným fotoaparátom, slabšie vybavený Galaxy S10e dostal dva snímače.

Prvý kontakt:

Spoločné majú všetky verzie aj reverzné bezdrôtové nabíjanie. Nabijete tak nielen smartfóny od Samsungu, ale problémom by nemali byť ani iné značky smartfónov, musia ale spĺňať štandard Qi. Smartfónom tak nabijete napríklad aj hodinky Galaxy Watch.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe venovanom Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10e.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 06.03.2019 - 15:29

Pamati berem ale displejov?

Richard Hombauer06.03.2019 - 18:34 Trvalý odkaz

Lenka asi myslela väčších displejov pri rovnakých rozmeroch zariadení.

Celá diskusia 2 príspevky