Honor 8A na Slovensku

Na Slovensku sa začal predávať lacný dual SIM android so samostatným slotom na pamäťovú kartu, čítačkou odtlačkov, moderným natiahnutým displejom a malým výrezom na prednú kameru.

Honor 8A zaujme najmä mladých nenáročných používateľov, ktorí chcú smartfón s moderným vzhľadom za málo peňazí. Poteší fanúšikov prehrávania hlasnej hudby. Veľká zvuková dutina so štruktúrou dvojitej suspenzie v kombinácii s novým reproduktorom SmartPA má v porovnaní s reproduktormi predchádzajúcej generácie dosahovať 30 % zlepšenie výkonu.

Displej so 6,1-palcovou uhlopriečkou dostal HD+ rozlíšenie 720 x 1560 bodov, vo výreze v tvare kvapky sa ukrýva predná 8 Mpix kamera. Hlavný fotoaparát disponuje 13 Mpix snímačom a clonou f/1.8, ktorá pomôže pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach.

Čítačka odtlačkov sa nachádza na zadnej strane, telefón ale môžete zabezpečiť aj funkciou rozpoznávania tváre. Podľa výrobcu ju možno bezproblémov použiť i v noci. Operačný systém Android beží vo verzii 9 Pie.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset Helio P35, 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Použitím microSD karty neprídete o dual SIM funkciu. Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Honor 8A je na Slovensku dostupný od 1. marca za odporúčanú cenu 159 eur. Na výber sú tri farebné verzie: čierna, modrá a zlatá. Objaví sa aj v ponuke mobilných operátorov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu