Orange: nové neobmedzené dátové balíky zamerané na navigáciu a hry

Operátor rozširuje ponuku nonstop dátových balíkov a k existujúcim štyrom pridáva ďalšie dva: Nonstop Navigácia a Nonstop Hry.

K nonstop dátovým balíkom predstaveným v rámci vianočnej ponuky Orange pridáva dve novinky. Potešia najmä cestovateľov či náruživých hráčov mobilných hier. Nemusia na online navigáciu alebo pri hraní online hier míňať svoje predplatené dáta v paušále ani si strážiť svoj dátový limit.

Pokiaľ často využívate niektorú online navigáciu, ako napríklad Waze či Google Mapy, je tu k dispozícii dátový balík Nonstop Navigácia. V rámci dátového balíka Nonstop Hry môžete neobmedzene využívať známe globálne herné aplikácie ako Pokemon Go, Clash Royale či populárne slovenské herné aplikácie Diggy’s Adventure, Seaport, TrainStation, Emporea a Epic Evolution. Mesačný poplatok za každý z balíkov balík sú 4 eurá.

Zákazníci s balíkom služieb Love získajú Nonstop balík na 1 rok zadarmo

Všetkých existujúcich, ale aj nových zákazníkov, ktorí sa teraz rozhodnú pre niektorý z balíkov služieb Love 40, 50 alebo 60, Orange odmení benefitom, vďaka ktorému si môžu vybrať ktorýkoľvek zo šiestich nonstop dátových balíkov a využívať ho 12 mesiacov úplne bezplatne.

Benefit si zákazníci môžu aktivovať jednoducho prostredníctvom SMS správy. Po aktivácii balíka služieb Love obdržia SMS správu, na ktorú stačí bezplatne poslať odpoveď s názvom Nonstop balíka, ktorý chcú využívať. Zákazníci, ktorí v čase aktivácie Love už majú zakúpený akýkoľvek Nonstop balík, si môžu vybrať ako benefit ktorýkoľvek ďalší Nonstop balík, ktorý v danom čase ešte aktívny nemajú.

Po uplynutí jedného roka bude zákazník upozornený SMS správou a následne si môže službu buď sám deaktivovať alebo mu bude balík ponechaný za pôvodných štandardných podmienok:

- 2 eurá / mes. Nonstop Chat

- 4 eurá / mes. Nonstop Sociálne siete, Nonstop Hry aj Nonstop Navigácia

- 6 eur / mes. Nonstop Hudba

- 10 eur / mes. Nonstop Video

Za každý ďalší balík za znižuje cena o 1 euro

Nonstop dátové balíky si zákazníci môžu aktivovať bez viazanosti a v prípade, že si zvolia ľubovoľnú kombináciu viacerých z nich, získajú zľavu z mesačného poplatku 1 € až 5 €. Pri dvoch balíkoch vo výške 1 eura, pri troch balíkoch vo výške 2 eur, pri štyroch balíkoch dostanú zľavu vo výške 3 eur. Do tohto počtu balíkov balík, ktorý zákazníci získajú bezplatne ako benefit k balíku služieb Love, nezarátáva.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

brian 21.02.2019 - 09:35

Nieže by dali poriadne dátové balíky za rozumné ceny, ale radšej budú vymýšľať takéto k0k0tiny..

Bonyek@azet.sk21.02.2019 - 16:27 Trvalý odkaz

nonstop hento, nonstop tamto, Ježiš Mária ako u debilov!!! nikdy by som si ne aktivoval takéto NONSTOP s prepáčením sračky. balíček/prístup na internet chcem mať jeden A nie kombinácia takýchto ujovyn.

Rastislav.j21.02.2019 - 16:58 Trvalý odkaz

Odporúčam OR zaviesť ešte nekonečné balíčky :
Orange
cestovné poriadky
akciové letáky
správy
reklamy

Celá diskusia 8 príspevkov