Moto Camera 2 pridáva nové doplnky a funkcie

Najnovšia aktualizácia prináša na Moto smartfóny živé filtre, AR nálepky, histogram a zobrazovanie teploty v Kelvinoch.

Predchádzajúca aktualizácia aplikácie Moto Camera 2, ktorá prišla koncom minulého roka, priniesla na všetky Moto zariadenia režim Portrét, funkciu Zvýraznenej farby na prednom fotoaparáte a vodoznak. Značka sa objaví v rohu fotografie s nápisom "odfotené na Moto (meno modelu)".

S posledným updatom prišli opravy chýb, vylepšenie výkonu a nové zaujímavé doplnky.

Môžete si vyberať medzi rôznymi živými filtrami a vďaka UI úpravám fotografických rastrov je teraz možné správne zarovnanie fotiek. Pribudla stabilita databáz v manuálnom móde, zobrazovanie teploty v Kelvinoch a histogram. Ten pomáha k získaniu správnej expozície pri fotkách.

Je to grafická interpretácia osvetlenia fotografovanej scény. Pomôže zistiť, či je fotografia správne exponovaná, teda či nie je napríklad prepálená. Ľavá strana grafu reprezentuje čiernu a tiene, pravá zvýraznené alebo svetlé oblasti, stredná sekcia zobrazuje stredné tóny. Výška vrcholov predstavuje počet pixelov v danom tóne. Histogram je dostupný iba v manuálnom móde.

Moto Z3 a Moto Z3 Play už disponujú AR nálepkami, ktoré zobrazia virtuálne objekty a znaky v reálnom prostredí. Táto funkcia funguje prostredníctvom aplikácie Google Lens, ktorá je integrovaná do softvéru fotoaparátu. Na Moto G6 Plus a Moto G7 budú nálepky dostupné v priebehu februára.

Novú verziu aplikácie si na kompatibilné modely od Motoroly stiahnete z Google Play.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu