NOA F10 Pro a F20 Pro: trojitý fotoaparát, vysúvacia kamera aj čítačka v displeji

Novinky budú mať premiéru na februárovom MWC, no už dnes vieme, že dostanú 8 GB RAM, 128 GB úložisko, 6,3'' Full HD+ displej, bezdrôtové nabíjanie a cenovku okolo tristo eur. Vyšší model F20 Pro bude drahší len o 50 eur, no ponúkne navyše vysúvaciu prednú kameru, silnejší procesor a čítačku odtlačkov integrovanú do displeja.

Mobilné telefóny chorvátskeho výrobcu NOA nie sú našim čitateľom neznáme. Niekoľko modelov tejto značky sme už na našom webe v minulosti zrecenzovali. Smartfóny spája dostupná cenovka, moderné funkcie a zakúpite ich aj v slovenských obchodoch.

NOA nebude chýbať ani na tohtoročnom MWC v Barcelone, kde okrem iného uvedie aj svoje prvé smartfóny série F. Spoločnosť prezradila, že NOA F10 Pro dostane podporu umelej inteligencie, trojitý zadný fotoaparát, bezdrôtové nabíjanie a natiahnutý displej s malým výrezom v tvare kvapky na prednú 25 Mpix kameru.

Trojicu zadných kamier bude tvoriť kombinácia 20 Mpix, 16 Mpix a 5 Mpix snímačov, nebude chýbať rozmazanie pozadia ani Super nočný režime určený pre snímanie v zhoršených svetelných podmienkach.

Medzi kľúčové špecifikácie, ktoré výrobca prezradil, patrí čipset Helio P60, Android 9 Pie, 6,3-palcový IPS displej s Full HD+ rozlíšením 1080 x 2340 bodov a 4000 mAh batéria s podporou bezdrôtového nabíjania.

Telefón odomknete čítačkou odtlačkov umiestnenou vzadu aj funkciou rozpoznávania tváre. Náročných používateľov poteší použitie 8 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB úložiska rozšíriteľného microSD kartami.

Dozvedeli sme sa už cenu a farebné verzie. NOA F10 Pro sa bude predávať za 299 eur v čiernej a modrej (Twilight) farbe.

Okrem modelu F10 Pro bude na MWC 2019 uvedená novinka F20 Pro s čítačkou odtlačkov integrovanou do displeja, duálnym fotoaparátom (16 Mpix + 5 Mpix) a výsuvnou prednou kamerou. 6,4'' AMOLED displej s pomerom strán 19,5:9 dostane Full HD+ rozlíšenie, čipset Helio P70 doplní 8 GB RAM a 128 GB vnútorná pamäť. Batéria s 3500 mAh kapacitou takisto podporuje bezdrôtové nabíjanie.

NOA F20 Pro sa bude predávať v čiernej a fialovej farbe s cenovkou okolo 350 eur. Pokiaľ nám to čas dovolí, navštívime na MWC stánok firmy a telefóny si pozrieme naživo.

Zdroj: noa-mobile.hr

Diskusia k článku:

Začať diskusiu