Na jeden záber: Honor View 20

Pokiaľ vám nezáleží na vodeodolnosti, QHD rozlíšení displeja alebo bezdrôtovom nabíjaní, môže tento top model Honoru splniť vaše očakávania o výkonnom dual SIM androide s kvalitným fotoaparátom.

Podrobnú textovú recenziu už nájdete na našom webe. Hľadajte ju pod názvom Honor View 20 - ešte vodeodolnosť a bude to, ktorý napovedá, že tomuto smartfónu nemáme veľmi čo vyčítať. Až na pár detailov, ktoré niekomu vôbec nemusia chýbať, ponúka veľmi dobrú výbavu. A atraktívny dizajn.

Zadná stena je pokrytá tzv. 3D sklom, na ktorom sa pri dopade svetla vytvárajú efektné linky v tvare písmena V. V recenzii sme viac chválili než kritizovali. Honor View 20 ponúka výkonný procesor Kirin 980 a 6,4-palcový Full HD+ displej natiahnutý na celú prednú stenu s malým otvorom pre prednú 24 Mpix kameru. V kombinácii s 256 GB úložiskom získate až 8 GB RAM. Predáva sa aj lacnejší variant so 128 GB pamäťou a 6 GB RAM.

Pri tak veľkej vnútornej pamäti vám zrejme chýbajúci slot na microSD kartu nebude prekážať. Možno viac oceníte infraport, ktorý poslúži na ovládanie domácej techniky a 3,5 mm jack, od ktrého výrobcovia postupne upúšťajú. Lákadlom novinky je duálny fotoaparát so 48 Mpix snímačom.

Kvalitu fotografií aj videí nájdete spolu s komentárom kolegu Richarda v článku Takto fotí Honor View 20. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich tradične v našom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu