Vivo V15 a V15 Pro dostanú 32 Mpix vysúvaciu prednú kameru

Najskôr sa o tom špekulovalo, teraz je to už oficiálne. Pripravované novinky čínskeho výrobcu sa budú pýšiť výsuvnou prednou kamerou s 32 Mpix rozlíšením. Výrobca prezradil aj ďalšie podrobnosti.

Nové modely dostanú konštrukciu s výsuvnou prednou kamerou podobne, ako priniesol Vivo NEX S.

Ten okrem netradične umiestneného fotoarátu ponúka aj čítačku odtlačkov pod displejom. So snímačom integrovanom do displeja by sme sa mali stretnúť minimálne pri Pro verzii V15.

Okrem informácií o prednej kamere výrobca prezradil aj rozlíšenie zadného fotoaparátu V15 Pro. Ponúkne 48 megapixelov a mal by si poradiť aj so snímaním v zlých svetelných podmienkach. Pravdepodobne pôjde o obrazový snímač od Sony.

V tme alebo za šera sa pixely dokážu spojiť do mriežky 2 x 2 a veľkosť pixela tak vzrastie na 1,6 mikrometra (12 Mpix), čo by malo znamenať vyššiu kvalitu fotografií s menším šumom.

V krátkych videách uverejňených na oficiálnom Twitter účte vidno na zadnej strane tri snímače. Okrem 48 Mpix by zvyšné mali dva mať 8 Mpix a 5 Mpix rozlíšenie.

Vivo V15 a V15 Pro budú mať premiéru 20. februára. Na novinky sa pôjdeme pozrieť na stánok výrobcu, ktorý býva posledné roky súčasťou MWC v Barcelone.

Zdroj: twitter.com/Vivo_India

Diskusia k článku:

Začať diskusiu