Samsung vo videu ukázal skladací smartfón

Kórejský výrobca v nedávno zverejnenom videu na svojom YouTube kanále ukázal, ako si predstavuje budúcnosť previazanú s možnosťami mobilnej technológie.

Vidíme využitie v spolupráci s umelou inteligenciou, virtuálnou realitou, 5G sieťami a nechýba ani krátky záber na skladací smartfón.

Prvýkrát sa s konceptom ohybného smartfónu s Infinity Flex displejom Samsung pochválil na vývojárskej konferencii v novembri minulého roka. Vtedy sme ho zazreli len na krátky čas a z veľkej diaľky, no bohužiaľ ani vo videu nie je detailný pohľad na zariadenie. Navyše sa video na YouTube dá zobraziť maximálne v HD rozlíšení, takže záber nie je veľmi kvalitný.

Telefón sa otvára a ko kniha, pričom vonkajší displej má 4,58'' uhlopriečku a HD+ rozlíšenie 840 x 1960 bodov. V otvorenom stave bude mať používateľ k dispozícii 7,3'' panel s rozlíšením 2152 x 1536 bodov.

Na 20. februára je naplánovaná tlačová konferencia, na ktorej výrobca uvedie novú sériu Galaxy S10 a ukázať má aj svoj prvý smartfón s flexibilným displejom.

Zdroj: youtube.com/samsung

Diskusia k článku:

Začať diskusiu