Audictus Endorphine: športové Bluetooth slúchadlá za 26 eur

Bezdrôtové slúchadlá sú vybavené silikónovými háčikmi, ktoré ich pridržujú v uchu a zabraňujú vypadnutiu počas športových aktivít. Nevadí im pot, vlhkosťani a dážď.

Audictus Endorphine sú cenovo dostupné Bluetooth slúchadlá spojené krátkym káblom, ktorý oceníte, keď slúchadlá budete chcieť na okamih vybrať z ucha. Stačí ich nechať zavesené okolo krku. Niektoré konkurenčné, ale drahšie modely, majú v špuntoch magnet, ktorým slúchadlá spojíte k sebe, tu nič také nenájdeme.

Základné parametre:

Hmotnosť: 16 gramov, veľkosť meničov: 9 mm, citlivosť slúchadiel: 118 dB, frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz, impedancia slúchadiel: 32 Ω, Bluetooth 4.1, mikrofón, ovládanie hlasitosti, microUSB konektor, výdrž 5 hodín na jedno nabitie, doba nabíjania: dve hodiny.

Obsahujú integrovaný mikrofón, vďaka čomu ich môžete používať aj na telefonovanie. Pomocou tlačidla jednoducho prijmete prichádzajúci hovor, dvojitým stisnutím vytočíte posledné volané číslo.

Na ovládači sa nachádza aj regulátor hlasitosti, ktorým rýchlo a jednoducho zmeníte hlasitosť prehrávanej hudby. Certifikát IPX4 potvrdzuje odolnosť voči potu, dažďu a vlhkosti.

So smartfónom ich spárujete pomocou Bluetooth 4.1 s dosahom až 10 metrov. Môžete ich spárovať s dvomi rôznymi zariadeniami naraz. Na jedno nabitie ponúknu 5-hodinovú výdrž. Nabijete ich cez microUSB konektor.

Slúchadlá Audictus Endorphine sú prostredníctvom vybraných predajcov a internetových obchodov dostupné v troch farbách. Odporúčaná cena je stanovená na 26 eur. Súčasťou balenia je okrem troch silikónových štupľov rôznych rozmerov aj praktické textilné vrecko, ktoré chráni slúchadlá pred poškodením.

Nedávno sme testovali veľmi podobné, ale o niečo drahšie slúchadlá od Huawei. Navyše obsahujú magnet, aby ste ich po vybratí z uší mohli spojiť. Recenziu si môžete prečítať v článku Huawei AM61 - štyridsaťeurové prekvapenie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nanoSIM 03.02.2019 - 15:16

V akcii za €15,90 aj s magnetom :) http://www.alza.sk/evolveo-sportlife-mg8-cierne-strieborne-d5263530.htm

martian04.02.2019 - 12:15 Trvalý odkaz

Minuly tyzdem som si kupil prave tie spominane Huawei AM61. Paradne. Dosah aj krizom cez poschodia v dome, v ramci 1 izby absolutne bez problemov. Predchadzajuce Lamax mali problem aj pri miernom zatieneni zdroja/prijimaca.
Vydrz uzasna, zvuk skvely. Telefonovanie bez problemov.
A s magnetom. :)

Celá diskusia 2 príspevky