Na jeden záber: Samsung Galaxy A9 (2018)

Možno uvažujete nad novým dual SIM androidom a do oka vám padol Galaxy A9 z roku 2018. Vo videorecenzii sa o ňom dozviete všetko dôležité. Aj to, či sú štyri fotoaparáty vzadu prínosom.

Textovú recenziu ste si už mohli na našom webe prečítať. Hľadajte ju pod názvom Samsung Galaxy A9 (2018) - väčší brat á-sedmičky.

Telefón ponúka atraktívny dizajn v dvojfarebnom prevedení, záujemcov o dual SIM poteší samostatným slotom na microSD kartu, nechýba mu 3,5 mm jack ani USB-C konektor, ktorým nabijete 3800 mAh batériu. Pri bežnom používaní vám večer ostane približne 30 % rezerva.

Ani na výkon sa kolega Matej nesťažoval. Kombinácia Snapdragonu 660 a 6 GB RAM je úplne dostačujúca. Na 6,3-palcovom natiahnutom Full HD+ displeji nenájdete žiadny výrez, máte tak k dispozícii plnohodnotnú notifikačnú lištu.

Lákadlom sú štyri fotoaparáty vzadu. Až na 52 mm objektív, ktorý je využívaný minimálne, sú zvyšné tri úplne rovnaké ako pri Samsungu Galaxy A7 (2018).

Skúšobné snímky a videá nájdete spolu s komentárom v článku Takto fotí Samsung Galaxy A9 (2018) A920F. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu