Energizer na MWC 2019 ukáže 26 noviniek

Firma na februárovej výstave ukáže zo štyroch produktových sérií rekordný počet noviniek. Chýbať nemajú inovácie, zaujímavý farebný dizajn, skladací smartfón ani zariadenie s 18 000 mAh batériou.

Batérie od firmy Energizer pozná snáď každý, telefóny tejto značky u nás tak známe nie sú. V portfóliu spoločnosti nájdeme niekoľko zaujímavých kúskov, pred rokom sme vám napríklad priniesli informácie o Energizer Power Max 600S. Šesťpalcovom androide so 4500 mAh batériou.

Tohtoročné MWC nevynechá ani Energizer a na svojom stánku chce odprezentovať až 26 noviniek. Lákadlom bude zariadenie s 18000 mAh akumulátorom a chýbať nemá ani vlastné riešenie skladacieho telefónu.

Na barcelonskej výstave chce firma ukázať novinky štyroch produktových línií. Rad Power už názvom napovedá, že tu nájdeme smartfóny zamerané na dlhú výdrž, Ultimate ponúkne prémiové zariadenia, séria Energy je určená nenáročným zákazníkom, ktorí nehľadajú smartfóny a telefóny radu Hardcase vydržia aj extrémne podmienky a nešetrné zaobchádzanie.

Na Slovensku sa telefóny značky Energizer oficiálne nepredávajú. Na zaujímavé kúsky sa však na MWC určite pôjdeme pozrieť.

Zdroj: twitter.com/energizermobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu