Alcatel 1T 7 Wi-Fi na Slovensku

Na Slovensku sa začína predávať sedempalcový tablet určený najmä deťom. Súčasťou balenia je praktické pryžové puzdro s pútkom a stojanom. Tablet ochrání pri páde a pred poškriabaním.

Alcatel 1T 7 má hmotnosť iba 245 gramov a konštrukciu odolnú voči ošplechnutiu. Na 7-palcovej uhlopriečke je použité rozlíšenie 1024 x 600 bodov. Nechýba Eye Care s filtrom modrého svetla, ktorý znižuje únavu očí.

V menu detského režimu nájdete množstvo nainštalovaných aplikácií na rozvoj kreativity, hry aj detský fotoaparát. Ten zadný vie zhotoviť až 5-megapixelové snímky a videozáznam v HD rozlíšení, predná kamera dostala 2 Mpix snímač.

V tablete beží špeciálna verzia Android Go s optimalizovanými aplikáciami, určená pre zariadenia so slabou hardvérovou výbavou. Batéria s 2580 mAh kapacitou má podľa výrobcu zvládnuť sedem hodín prehrávania videa, prípadne niekoľko dní v pohotovostnom režime.

Medzi špecifikáciami nájdeme Wi-Fi, Bluetooth 4.2, microUSB konektor, 3,5 mm jack a nechýba ani FM rádio. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dozviete zo základného infa.

Alcatel T1 7 Wi-Fi sa predáva v dvoch verziách. S ochranným puzdrom v modrej alebo ružovej farbe má cenovku 77,99 eur, cena samostatného tabletu je stanovená na 65,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu