Na jeden záber: Huawei Nova 3

Komu sa nechce čítať dlhá recenzia, môže si pozrieť video kolegu Richarda, ktorý sa v ňom o 6,3-palcovom androide snažil povedať všetko dôležité.

Huawei Nova 3 prišiel na jeseň minulého roka, zaujme dizajnom, dostupnou cenovkou a veľmi slušnou výbavou. Výrobca k 128 GB úložisku ponúka aj slot na microSD kartu, taže nie ste obmedzení na vnútornú kapacitu, ako napríklad pri konkurentovi Honor 10.

Veľký 6,3'' displej s pomerom strán 19,5:9 ponúka dnes už štandardné Full HD+ rozlíšenie. Podobne ako spomínaný Honor 10 aj Nova 3 od Huwei dostala čipset Kirin 970 a 4 GB operačnú pamäť RAM. O dostatočný výkon sa tak nemusíte obávať. Podrobné skúsenosti z dvojtýždňového testovania si môžete prečítať v recenzii, ktorej nadpis Huawei Nova 3 - veľký displej, slušný výkon, dobrá výdrž, zdôrazňuje hlavné prednosti tohto smartfónu.

Sklenená konštrukcia spevnená kovovým rámom je efektná, no veľmi šmykľavá. Odporúčame používať nejaké puzdro, ktoré by malo zabezpečiť lepšie držanie v ruke a zabrániť poškodeniu pri páde. Fotoaparáty patria k tomu lepšiemu, čo nájdeme v tejto cenovej kategórii. Výčitka smeruje hlavne k chýbajúcej elektronickej stabilizácii videa.

Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Huawei Nova 3. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu