Honor 10 Lite prichádza na Slovensko

Cenovo dostupný dual SIM android s elegantným dizajnom a 6,21'' natiahnutým Full HD+ displejom sa bude na Slovensku predávať v dvoch pamäťových verziách.

Po čínskej premiére, ktorá sa uskutočnila ešte koncom novembra minulého roka, sa lite verzia top modelu značky Honor dostáva aj na slovenský trh. Zaujme farebným odtieňom Sky Blue s tónovaným prevedním zadnej steny, moderným natiahnutým displejom s malým výrezom na prednú 24 Mpix kameru a fotoaparátmi s podporou umelej inteligencie.

Honor 10 Lite poháňa čipset Kirin 710, ktorému sekunduje 3 GB operačná pamäť RAM. Vnútorné úložisko bude dostupné v dvoch veľkostiach: 32 GB alebo 64 GB. Na rozšírenie pamäte môžete použiť microSD kartu do veľkosti 512 GB, prídete tým ale o dual SIM funkciu.

Na odomnkutie telefónu využijete čítačku odtlačkov na zadnej strane alebo rozpoznávaním tváre. Na zadnej strane sa okrem snímača odtlačkov nachádzajú dva objektívy. Za hlavným sa ukrýva 13 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8, sekundárny dostal 2 Mpix rozlíšenie a poslúži na rozostrenie pozadia. Videá zhotovíte maximálne vo Full HD.

Operačný systém Android je doplnený vlastnou používateľskou nadstavbou EMUI 9 s množstvom podrobných nastavení a doplnkových funkcií. O dostatočný výkon pri hraní hier sa postará technológia GPU Turbo 2.0. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Honor 10 Lite bude dostupný v troch farebných prevedeniach: Sky Blue, Sapphire Blue a Midnight Black. Cena 32 GB verzie je stanovená na 219 eur, za dvojnásobné úložisko si priplatíte len desať eur. Telefón zakúpite u vybraných predajcov aj u mobilných operátorov O2, Orange a Telekom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 16.01.2019 - 01:26

nieco ako Huawei P Smart 2019

Tomas16.01.2019 - 10:09 Trvalý odkaz

Ja som sa uz uplne stratil v ponuke Honoru/Huaweiu

ViktorSK17.01.2019 - 02:29 Trvalý odkaz

Neviem ci je to len docasne pocas uvedenia do predaja no na zahranicnych strankach je v popise verzia s 3/4 a 6GB RAM a tu zatial len 3GB nic viac ?!

Celá diskusia 3 príspevky