Seriál Breaking Bad príde ako mobilná hra

Vydanie pre Android a iOS je avizované na koniec tohto roka. Bude zdarma a prinesie viacero ikonických postáv, vrátane Waltera Whita a Jesse Pinkmana. Hlavným cieľom bude starostlivosť o váš biznis.

Breaking Bad je úspešný seriál, ktorý debutoval ešte v roku 2008. V hlavnej úlohe sa predstavili Bryan Cranston a Aaron Paul.

Kriminálna dráma skrz päť sérií mapuje osud učiteľa chémie, ktorý pod vplyvom nepriaznivých okolností, založí so svojim bývalým študentom drogové laboratórium, aby takto zabezpečil svoju rodinu. Seriál skončil v roku 2012 a po siedmich rokoch sa pripomína opäť - ako mobilná hra.

Volá sa Breaking Bad: Criminal Elements. Vzniká v spolupráci firiem Sony a FTX Games, ktorí ju vyvíjajú pre operačné systémy Android a iOS. Pôjde o tzv. free-to-play titul, ktorý je v základe zdarma, ale bude obsahovať aj rôzne interné nákupy v aplikácii či reklamy.

Na displejoch mobilných zariadení uvidíte viacero známych postáv, vrátane hlavných protagonistov Waltera Whita a Jesse Pinkmana. Hlavným cieľom hráča bude založiť a udržiavať v chode drogový biznis.

K dispozícii bude niekoľko herných položiek, pomocou ktorých hráči vykonajú určitú akciu, s vplyvom na ich herné štatistiky. Konkrétne detaily k hrateľnosti nie sú známe, no malo by ísť o vhodné zvolenie stratégie, ktorá umožní prechádzať cez morálne dilemy a súčasne zachovávať trestnú činnosť. Podľa portálu Hollywood Reporter by sme sa mali dočkať vydania v priebehu tohto roka.

Zdroj: Hollywood Reporter

Diskusia k článku:

Začať diskusiu