Honor 8X prichádza v novej farbe Phantom Blue

Dual SIM android s veľkým 6,5'' displejom, slušným hardvérom a dostupnou cenovkou má u zákazníkov úspech. Výrobca sa pochváli výborným predajom a do portfólia pridal atraktívnu farebnú verziu.

Honor 8X mal na čínskom trhu premiéru začiatkom septrembra minulého roka a už štyri mesiace od uvedenia hlási výrobca viac než štyri milióny predaných kusov. Na Slovensku sa začal predávať v polovici októbra.

O tom, že zákazníkov tento cenovo dostupný android naozaj zaujal, svedčia aj reakcie našich čitateľov v diskusii pod článkami, kde je Honor 8X medzi často odporúčanými smartfónmi pri rôznych dilemách.

K trom doterajším farbám - elegantnej čiernej, sýto modrej a výraznej červenej onedlho pribudne na vybraných trhoch elegantné prevedenie Phantom Blue. Modrá farba pri dopade svetla prechádza do fialových odtieňov. Aj keď sa zatiaľ predaj novej farby na Slovensku neplánuje, v budúcnosti môže výrobca svoj pôvodný názor zmeniť. Už viackrát prekvapil.

Honor 8X ponúka natiahnutý 6,5-palcový Full HD+ displej, čipset Kirin 710, 4 GB RAM, až 128 GB úložisko a duálny 20 Mpix fotoaparát. Poteší 3750 mAh batériou a trojicou slotov: dva sú pre nanoSIM a samostatný pre microSD. Vložením pamäťovky tak neprídete o dual SIM funkciu.

Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe. Vyšší pamäťový variant sa na Slovensku predáva za približne 309 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu