Orange bude mať nového šéfa, Lančarič sa stane predsedom dozornej rady

Orange informoval, že jeho súčasný generálny riaditeľ Pavol Lančarič vo svojej funkcii koncom apríla skončí. Post u operátora zastával od roku 1999, vtedy ešte pod názvom Globtel.

Lančarič bude predsedom dozornej rady Orange a presunie sa na inú pozíciu v rámci materskej skupiny: "Od 1. mája 2019 bude novou úlohou Pavla Lančariča podporovať európsky tím pri riadení aktivít skupiny Orange v stredoeurópskom regióne vrátane Slovenska a zabezpečiť kontinuitu pri zdolávaní nadchádzajúcich výziev na telekomunikačnom trhu ako sú 5G, prémiový obsah, internet vecí (IoT), finančné služby alebo ICT. Posun na novú pozíciu je ďalším krokom v jeho dlhoročnej kariére v rámci skupiny Orange," informuje operátor v tlačovej správe

Lančariča na poste generálneho riaditeľa Orange Slovensko nahradí Federico Colom, v súčasnosti viceprezident a riaditeľ pre finančný kontroling Orange Group v Paríži.

Operátor uvádza, že Lančarič vo firme pôsobil už od roku 1997 a mal na starosti rebranding Globtelu na Orange a pod jeho vedením sa spoločnosť aktívne venovala spoločenskej zodpovednosti a filantropii.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 09.01.2019 - 12:37

Orange a pod jeho vedením sa spoločnosť aktívne venovala spoločenskej zodpovednosti a filantropii. :D :D :D

Celá diskusia 2 príspevky