Netatmo: aj mimo domu viete, kto práve zvoní pri dverách

Inteligentný videozvonček vám ukáže, kto zvoní pred vašimi dverami, aj keď ste stovky kilometrov mimo domu. Na mobil dostanete notifikáciu s videozáznamom a problém mu nerobí ani úplná tma.

Smart domácnosť si môžete obohatiť o Inteligentný videozvonček, ktorú firma Netatmo odprezentovala na práve prebiehajúcej výstave CES 2019 v Las Vegas. Na stránke výrobcu ho hľadajte pod názvom Netatmo Smart Video Doorbell.

Vďaka vstavanej kamere vždy viete, kto stojí pred vašimi dverami, aj keď nie ste práve doma. Nezmeškáte kuriéra ani nečakanú návštevu. Akonáhle návšteva zazvoní, na svojom telefóne môžete prijať alebo odmietnuť hovor. S doručovateľom si tak môžete dohodnúť doručenie zásielky na iný termín alebo inú adresu, a s kým nechcete hovoriť, toho odignorujete.

Základné parametre:

Rozmery 135 x 45 x 29 mm, 2 Mpix kamera s 5-násobným digitálnym priblížením, Full HD video, HDR, nočné videnie, 160° uhol záberu, odolné voči poveternostným podmienkam, prevádzková teplota -10°C až 40°C, Wi-Fi b/g/n (2.4 GHz), microSD do 32 GB, šifrovanie videozáznamu (IPsec, TLS), aplikácia je kompatibilná s Androidom 5.0 a novším, iOS od verzie 10, PC, Mac.

Zvonček vám na smartfón odošle notifikáciu s videozáznamom aj v prípade, že zaznamená nečakaný pohyb osôb v blízkosti dverí. Takisto budete informovaní, keď sa niekto pokúsi zvonček odmontovať alebo deaktivovať.

Nastavenie zariadenia viete prispôsobiť vlastným potrebám a dokážete si určiť zóny s detekciou pohybu pre prípad, že chcete dostávať správy o pohybe osôb Kamera so širokouhlým 160° objektívom zaznamenáva videá vo Full HD rozlíšení. Funkcia HDR si poradí so zmenou sveteľných podmienok a infračervený senzor zabezpečí, že budú osoby na zázname dobre viditeľné aj v úplnej tme.

Inštalácia zvončeka nevyžaduje odbornú pomoc, podľa výrobcu je rýchla a jednoduchá. Na komunikáciu so smartfónom alebo počítačom vyžaduje pripojenie na Wi-Fi sieť. Cez aplikáciu Netatmo Security, ktorá je dostupná pre PC, Mac, Android a iOS, máte prístup ku všetkým funkciám: špecifickým oznámeniam, live streamu, histórii hovorov a udalostí, nahrávkam i úložisku videí.

Videozvonček je kompatibilný s Apple HomeKit, a tak ho môžete ovládať cez aplikáciu Apple Home alebo hlasom prostredníctvom Siri. Aj cez hodinky Apple Watch.

Videozáznamy a história hovorov prijatých prostredníctvom videozvončeka, se ukladajú na vloženú microSD kartu. Môžu byť uploadované a archivované na Dropboxe alebo vlastnom FTP serveri.

Inteligentný videozvonček Netatmo bude dostupný v druhej polovici tohto roka, cenu spoznáme pri štarte predaja.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu