Huawei Mate 20 Pro príde v dvoch nových farbách

Top model má podľa slov výrobcu medzi zákazníkmi úspech, a tak sa rozhodol, že portfólio obohatí o dve nové farbené verzie. Celkovo tak bude Mate 20 Pro dostupný v siedmich atraktívnych odtieňoch.

Na náš trh sa Huawei Mate 20 Pro oficiálne dováža len v troch farbách - Black, Twilight a Midnight Blue, ale v zahraničných e-shopoch si ho kúpite aj v odtieni Emerald Green, ktorý sme v redakcii testovali.

Kompletnú recenziu hľadajte pod názvom Huawei Mate 20 Pro - to najlepšie z ázijskej kuchyne.

Na vybraných trhoch zaujme ženskú časť aj farba Cherry Pink. Teraz pridá Huawei v Číne dve nové farby: Fragrant Red a Comet Blue. Predobjednávky odštartujú na domácom trhu 10. januára, neskôr sa očakáva, že sa nové verzie rozšíria na ďalšie trhy.

Cena ostáva nezmenená. Na Slovensku sa v oficiálnych odistribúciách predáva za 999 eur. Dostanete za to výkonný dual SIM android so 6,39'' OLED displejom, QHD+ rozlíšením, čipsetom Kirin 980, 128 GB úložiskom a trojitým zadným fotoaparátom, ktorý aktuálne patrí medzi najlepšie na trhu. Môžete sa o tom presvedčiť v článku Takto fotí Huawei Mate 20 Pro.

Zdroj: huawei.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu