iMeteo.sk - predpoveď počasia pre iOS dostáva aktualizáciu

Bezplatná verzia ponúka aktuálne počasie aj predpoveď až na 8 dní, verzia Premium aj detektor bleskov a meteorologické výstrahy prostredníctvom notifikácií.

Nielen počas dovoleniek či zimných mesiacov, kedy môže sneženie sťažiť akýkoľvek presun autom, je pre mnohých z nás dôležitá čo najpresnejšia predpoveď počasia. Portál iMeteo.sk patrí k tým najobľúbenejším slovenským zdrojom.

Web na začiatku roka vypustil aktualizovanú aplikáciu pre iOS. Pre Android je dostupná už dlhšie, pričom novinky mohli záujemcovia skúšať aj prostredníctvom beta testovania.

Základný prehľad ukazuje aktuálne počasie v lokalite určenej podľa GPS polohy alebo vybranej používateľom. Tu sa zobrazujú aj varovania a výstrahy pre vietor alebo iné nebezpečné javy. Používateľ má tiež možnosť zachytiť búrku, výdatný lejak alebo iné extrémy a poslať ju redaktorom iMeteo.sk ako video alebo fotografiu.

Nasleduje pohľad zo satelitného iRadaru a detailná Hodinová predpoveď. Aplikácia zobrazuje počasie až na nasledujúcich 8 dní.

Ďalšie karty ponúknu výber najnovších a najčítanejších správ z iMeteo.sk a aktuálne počasie pre ostatné slovenské mestá. Spomínaný satelitný iRadar sa tu dá oddialiť na celú Európu.

Ostatné zaujímavé funkcie sú pre Android aj iOS dostupné vo verzii Premium za 0,99 eura mesačne.

V nej zmiznú reklamy a získate:

Výstrahy - upozornenia na blížiace sa nebezpečné počasie

Meteografy - grafický vývoj teploty, tlaku, vetra a zrážok po hodinách a dňoch

Detektor bleskov - mapu s označením druhu a intenzity

Upozornenie na búrku v okolí - tá sa z pôvodných max. 30 km pre bezplatnú verziu rozšíri na 100 km.

Konzultácie o počasí prostredníctvom SMS alebo e-mailu pre Slovensko aj svet

Diskusia k článku:

Začať diskusiu