Slovenská pošta: pribudne mobilná aplikácia a platby kartou ktorejkoľvek banky

Slovenská pošta v rámci zefektívnení prevádzky prinesie v budúcom roku niekoľko pozitívnych zmien. Konečne budeme môcť platiť akoukoľvek platobnou kartou a pribudne aj mobilná aplikácia.

Bližšie informácie o aplikácii a jej funkciách sme sa zatiaľ nedozvedeli. Slovenská pošta ju pripraví v rámci stratégie "Pošta 2020", ktorá je zameraná na vyššiu efektivitu a modernizáciu služieb pre zákazníkov.

Okrem úsporných opatrení na zlepšenie hospodárskych výsledkov, plánuje pošta investovať do modernizácie služieb a produktov. V budúcom roku tak pribudne možnosť platiť kartou ktoroukoľvek banky na pobočkách pošty.

Pokiaľ budú na pobočkách dostupné tradičné platobné terrminály aj pre bezkontaktné platby, možno budeme od roku 2019 na poštách platiť aj mobilom.

Dnes sa dá na pošte platiť okrem hotovosti iba platobnou kartou Poštovej banky alebo špeciálnou Poštovou kartou, na ktorú si dobijete kredit. Poslúži aj na zbieranie bonusových bodov za využité služby. Body potom uplatníte napríklad pri nákupe tovaru v internetovom obchode Slovenskej pošty.

Zdroj: posta.sk

Diskusia k článku:

Peter Bumbaldek 29.12.2018 - 01:49

Pošta, inštitúcia kde zajtra znamená byť 15 rokov Prahu. Inštitúcia, ktorú držia pri živote žlté lístky (lebo poštár je lenivý priniesť zásielku, teším sa na "balíkomaty") a poloblázni, ktorí stoja 40 minút v rade so šekom v ruke, pritom v mobile majú internet banking...

jarpo29.12.2018 - 05:58 Trvalý odkaz

Z casti mas pravdu, ale v poslednom case uz radsej prejdem na postu po balik, ako ho preberat od arogantneho az drzeho kuriera, ktory naraba s balikmi ako s hnojom...

shaggy30.12.2018 - 23:26 Trvalý odkaz

No do rici, posta sa dostava do 21. storocia? Uz len zlepsit sluzby! Ale to by sme asi chceli privela, ze?

Dezi31.12.2018 - 11:04 Trvalý odkaz

haha . tak to je služba , že bude sa dať platiť kartou bárs akej banky , haha , Firma kde si človek odstojí v rade 20 min. pre balík a o dva dni na to mu hodia žltý papierik do schránky , že má balík na pošte , keď objednávam v eshope tak len tam kde to posielajú kuriérom a nie poštou, čistá katastrófa

Celá diskusia 7 príspevkov