Ahaaa pred hovorom pripomenie, čo chcete povedať

Šikovná aplikácia slovenského vývojára je určená všetkým zábudlivcom, ktorí si až po skončení hovoru uvedomia, že chceli hovoriť ešte o ďalšej veci, no zabudli.

Určite aj vám sa už niekedy stalo, že ste s niekým dotelefonovali, a v tu chvíľu ste si spomenuli, že ste mu chceli povedať niečo dôležité. Len ste na to počas hovoru zabudli. S mobilnou aplikáciou s príznačným názvom Ahaaa, sa vám to už nestane.

Funguje to jednoducho. Vytvoríte si poznámku ku konkrétnemu kontaktu, pridáte krátky text a uložíte. Pri najbližšom hovore, je jedno, či budete volať vy alebo kontakt vám, sa na displeji telefónu spolu s kontaktom zobrazí aj vytvorená poznámka.

V odomknutej verzii si viete poznámku farebne upraviť tak, aby vám hneď udrela do očí. Pripomienka sa zobrazuje na displeji telefónu aj počas celého hovoru s možnosťou poznámku upraviť alebo vymazať. Reálne ju však upravíte alebo vymažete až po dotelefonovaní, kedy vám aplikácia túto možnosť ponúkne.

Ahaaa je určená pre operačný systém Android 5.0 a vyšší. Bezplatne si ju stiahnete z Google Play. Farebná úprava, zálohovanie a obnova zo zálohy sa odomkne po príspevku vývojárovi. Na výber máte príspevok na kávu, burger alebo pizzu. Káva stojí 1,19 €.

Diskusia k článku:

Jurkooo 28.12.2018 - 20:59

Velky prd to pripomina aj pri odchadzajucich hovoroch.Appka uplne o nicom.Ani prispiet sa neda autorovi,ako je to tam uvedene.Shit.

Lenka Ivančíková28.12.2018 - 22:18 Trvalý odkaz

zaujimave, mne vsetko funguje. :)

jarpo28.12.2018 - 23:21 Trvalý odkaz

Aj mne to funguje. Na financny prispevok pre autora ta hodi, ked skusis zvolit ,,zalohovat"

Celá diskusia 3 príspevky