Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v novembri

Efekt dvojičkovej akcie Telekomu je v rebríčku jednoznačne viditeľný. Nielen pri najpredávanejším smartfónoch, ale aj pri tabletoch.

Vianočná akcia, pri ktorej operátor za zvýhodnenú cenu ponúka dve zariadenia naraz, ukázala svoju silu aj v novembri. Zákazníkov najviac zlákal Huawei P20 Lite, ktorý v minulom mesiaci v mini rebríčku vôbec nefiguroval. Že sa stane novembrovým lídrom sa dalo očakávať.

Výborné predajné čísla a zaradenie do Magenty 1 vyniesli Samsung Galaxy A6 na druhé miesto. Celkovo osemnásobný víťaz Samsung Galaxy J5 2017 je tentokrát tretí, no má stále vysoký záujem zákazníkov ho drží na špici rebríčka. Motorola Moto G6 oproti októbru mierne klesla, stále sa jej však darí a spolu s cenovo dostupným Huawei Y6 (2018) uzatvára tabuľku.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál ÁNO M s mesačným poplatkom 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembri 2018:

1. Huawei P20 Lite (úvodná platba 119 € + 9 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy A6 (úvodná platba 119 € + 5 € mesačný poplatok)

3. Samsung Galaxy J5 (2017) (úvodná platba 19 € + 3 € mesačný poplatok)

3. Motorola Moto G6 Play (úvodná platba 19 € + 3 € mesačný poplatok)

5. Huawei Y6 2018 (úvodná platba 19 € + 3 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbriV októbrovom rebríčku cítiť silu akciovej ponuky Magenta 1. Do popredia sa predrala lite verzia série Mate 20, minulomesačný víťaz však ostal nepokorený.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej novembrovej sa ešte nachádza: Samsung Galaxy A8, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P smart, Samsung Galaxy S9 a Apple iPhone XR.

Spolu Huawei P20 Lite teraz zákazníci môžu získať za výhodnú cenu aj desaťpalcový tablet Huawei MediaPad T3. O tom, že ich dvojičková akcia oslovila, svedčí prvenstvo obidvoch zariadení v našom mini rebríčku. November bol v znamení len troch modelov, do top trojky sa tak prebojovali ešte Lenovo Tab4 8 a Lenovo Tab4 10 Plus.

1. Huawei MediaPad T3 10

2. Lenovo Tab4 8

3. Lenovo Tab4 10 Plus

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu